top of page
IMG_8314_edited_edited_edited.jpg
TERAPEUTENE

NaprapatGruppens terapeuter jobber med alle typer muskel -og leddplager. Vi har pasienten i fokus og har som mål å ha kvalitet i alt vi gjør. Hos NaprapatGruppen ønsker vi at du skal oppleve at vi har tid til deg, og at du får en grundig og riktig diagnose. Vi ønsker å gi den beste behandling og veiledning slik at du kan bli kvitt dine plager. Flere av våre terapeuter er blant landets mest erfarne, og alle terapeutene er oppdaterte med grundig etterutdanning eller tillegsutdannelser.

espen_edited.jpg

ESPEN RUSTGAARD

Naprapat

Naprapat Espen Rustgaard er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm og ble uteksaminert 2003.  Han har tidligere gått befalskole med idrett grunnfag. Etter det tok han mellomfag trenerutdannelse fotball og idrettsbiologi ved Norges Idrettshøgskole. 
Espen har lang erfaring i å jobbe med idrettsskader i fotballag både i Sverige og i Norge. Han har hatt det medisinske ansvaret for Asker fotball herrer i årene 2008 til 2018 og har jobbet med både topp og breddeutøvere fra de fleste idretter. Espen har videreutdanning i diagnostisk ultralyd og ultralydassistert injeksjonsbehandling. Han bruker ofte ultralyd ultralydassistert dry needling og trykkbølgebehandling som et suplement til den manuelle behandlingen. I tillegg til idrettsskader jobber Espen mye med kontorrelaterte muskel -og leddplager. Han oppdaterer seg jevnlig innen faget og har mye tilleggsutdannelse innen idrettsmedisin og bekken-, rygg og nakkeproblematikk.

rolfE_edited.jpg

ROLF EGIL LEVORSEN

Naprapat

Naprapat Rolf Egil Levorsen er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm og ble uteksaminert 2003. Fra tidligere har han befalsutdanning i hærens sanitet.  Han driver avdelingene i Nesbyen og Rødberg i tillegg til å jobbe ved klinikken i Asker. Rolf Egil har lang erfaring med å arbeide med kontorrelaterte muskel - og leddplager og håndverksrelaterte plager.
Rolf Egil har tidligere hatt medisinsk ansvar for Vollen A-lag og har jobbet mye med idrettsskader. Han her videreutdanning i nålebehandling av triggerpunkter og lang erfaring med bruk av trykkbølgebehandling. Rolf Egil tar nå videreutdanning i diagnostisk ultralyd oppdaterer seg jevnlig. Han har en brennende interesse for faget sitt.

linn_edited.jpg

LINN ROLSTAD

Manuellterapeut og akupunktør

Manuellterapeut og akupunktør Linn Rolstad-Martinez har sin fysioterpiutdannelse ved Hanzehogeschool Groningen i Nederland der hun ble uteksaminert 2007.  Hun ble uteksaminert med bachelor i akupunktur ved Høyskolen Kristiania i 2015. I 2017 fullførte hun sin Master i idrettsfysioterapi ved Norges idrettshøgskole og i 2018 ble hun uteksaminertmed Master i manuellterapi ved Høgskolen i Bergen. I tillegg har hun en del etterutdanning i manuell medisin samt treningsterapi og Redcord slyngetrening. 
Linn har i flere år jobbet med toppfotball for kvinner både i Linderud Grei og Asker fotball kvinner. I tillegg har hun jobbet Stabæk håndball kvinner i Postenligaen. 
Linn jobbet som medisinsk koordinator for Asker fotball herrer sesongene 2012-2015 og har jobbet i det medisinske teamet til aldersbestemte landslag i fotball fra 2017-2019.

Bilde profil_edited_edited.jpg

MARTIN BRANDTSEGG SMEVIK

Fysioterapeut

Fysioterapeut Martin Smevik er utdannet ved Høyskolen i Oslo og Akershus (nå Oslo MET) og ble uteksaminert i 2018. Han fullførte mastergrad i idrettsfysioterapi ved Norges idrettshøgskole sommer 2021 og bachelorgrad i fysisk aktivitet og helse i 2014 på samme sted. Martin er i tillegg sertifisert personlig trener og AktivA-terapeut. Bakgrunnen for utdanningen er stor interesse for fysisk aktivitet og idrett, med spesiell interesse for fotball. Han har for øyeblikket verv som sportslig leder for fotballen i Sande Sportsklubb. Martin har erfaring med kommunal rehabilitering som fysioterapeut for Drammen kommune og jobbet som testfysiolog med hjerte- og lungepasienter

H.O.N.JPG

HANNE OSVOLD NESS

Naprapat

Naprapat Hanne Osvold Ness er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm og ble uteksaminert våren 2018. Hun har tidligere gått ett år på idrettslinje på folkehøyskole og tatt en bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse ved Høyskolen i Sogn og Fjordane, avdeling Sogndal (nå HVL), der hun også utdannet seg som personlig trener. I tillegg til dette er hun mammamagetrener og har tatt kurs i nålebehandling. Hennes interesser er mye knyttet til fysisk aktivitet, her med alt fra løpning og styrketrening til fjell, både til fots på sommeren og på ski på vinteren. Hun brenner for viktigheten av det å være i fysisk aktivitet.

Profilbilde_Asker_edited.jpg

EIRIK HAMBORG

Osteopat

Osteopat Eirik Hamborg fullfører sine studier ved Høyskolen Kristiania i Oslo våren 2021. Han har fullført bachelor ved Høyskolen Kristiania, og fullfører videreutdanningen innenfor osteopati denne våren, som gjør han til et fullverdig medlem av Norges Osteopatforbund - og får dermed tittel Osteopat DO. 
Bakgrunnen for valg av osteopatistudiet var i stor grad interesse for idrett og fysisk aktivitet. Han har også en stor interesse for å hjelpe mennesker gjennom den manuelle behandlingen, samt fysisk aktivitet og andre tiltak i hverdagen som kan hjelpe med smertelette. 

Eirik ønsker videre å utdanne seg innenfor nålebehandling, idrettsmedisin og visceral osteopatibehandling. Som osteopat bruker man en helhetlig tilnærming til pasientens plager, og tar i betraktning alle kroppens organsystemer for å finne årsaken til problemene. 

bottom of page